Informació

Applus+ Laboratories (LGAI Technological Center S.A) està especialitzat en el desenvolupament tècnic de solucions per millorar la competitivitat dels seus productes i fomentar la innovació dels mateixos.

La nostra experimentada plataforma de test més la nostra xarxa de lideratge i els nostres laboratoris de renom ens permeten donar suport durant tota la cadena de valor. Es a dir, oferint el procediment de test, desenvolupament de producte , control de qualitat i serveis de certificació.

Serem el teu “partner” durant la preparació del producte a partir dels requeriments i expectatives creats. Garantim un producte segur i de qualitat. Accelerem els temps de sortida al mercat i obrim les portes al mercat internacional.  Fomentem la confiança dels clients i ajudem a diferenciar-se en quant a producte. Cooperem en la recerca i desenvolupament de nous productes.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

  • Laboratori acreditat per Radio, EMC i conformitat de seguretat I pre conformitat: validació I certificació durant i després d ela fase de disseny, per consumidors electrònics, automatització i el sector aeroespacial
  • 4Ghz ISM band, 5GHz RLAN, Short Range Devices fins a 40GHz, RFID, EMC per mòbil, GNSS com a més rellevants.
  • EMC i Radio Equipment Directives Notified Body
  • Desenvolupament de metodologies de test autodefinides enfocades a la interoperabilitat i la validació de serveis per equips multiservei i aplicacions.
  • Esquemes complerts per desenvolupament, conformitat i accés al mercat per equips wireless amb EC, FCC i altres certificacions internacionals.

Informació de contacte

Davide Brandano
+34 93 567 20 00
Campus UAB – Ronda de la Font del Carme, s/n,
08193, Bellaterra, Barcelona (Spain)
davide.brandano@applus.com